Badkamers & toiletten

 

Heeft uw badkamer zijn beste tijd gehad? Geen probleem. Bij Krol CVS zorgen we voor een nieuwe badkamer, volledig op uw maat.


Commerciele sanitaire installaties

 

Niet alleen pisseinen maar ook volledige toilet kabinnetten voor scholen, bedrijven,... Deze systemen zijn ook toepasbaar met antigeur systemen en spoel sensoren.  Ook voor wasunits in kapper zaken kunnen jullie bij ons terecht. Wij bieden het volledige gamma aan tot de volledige afwerking. Dus ook de kleine details zoals handdrogers, wc-rol hangers, vuilbakjes en andere kleine zaken. 

 

Prijzen op aanvraag.


                                                Regenwater installaties

 

Regenwater installaties hebben geen nadelen. Deze zullen enkel uw verbruiksfactuur doen dalen, en uw voordelen bieden op verschillende vlakken. Zoals de auto die u niet meer hoeft te kuisen met drinkwater en het toilet dat we dan kunnen spoelen met regenwater. Door de filter die bij plaatsing wordt gemonteerd op uw toevoer kan deze zelfs gebruikt worden voor uw wasmachine

 

Prijzen op aanvraag.


Waterverzachters / ontharders

Veel kalkaanslag aan uw kranen of ander huishoudelijke toestellen? Dan kan een waterontharder u zeer goed van dienst zijn.

De waterontharder wordt aangesloten op de toevoerleiding. Het apparaat bevat een harsfles met kunsthars in de vorm van miljoenen kleine korreltjes. Doordat hard water negatief geladen is en kalk positief, kan de hars kalk opnemen uit het water. Wanneer het harde water door het harsbed stroomt, wordt het ontdaan van calcium- en magnesiumionen. Dit zorgt ervoor dat het water zacht wordt.

Prijzen op aanvraag.

 


                                                                 Centrale verwarming boilers 

 

Een CV-boiler is een vat gevuld met water, voorzien van verwarmingselementen. Via het stroomnet wordt het water indirect verwarmd met uw cv water totdat u het gebruikt. Eigenlijk is het een warmwateropslagtank. Dit vat is extra geïsoleerd, zodat het water warm blijft. Anders dan bij een geiser, waarbij het water ter plekke wordt verwarmd, bewaart de boiler het warme water totdat het gebruikt wordt. Bij een geiser wordt het water verwarmd op het moment dat u de warmwaterkraan opendraait.


Elektrische boilers

 

Een elektrische boiler is één van de goedkoopste en makkelijkst te installeren oplossingen om warm water te maken voor de badkamer of de keuken. In het opslagvat wordt een bepaalde hoeveelheid water steeds op temperatuur gehouden zodat je meteen warm water hebt als je de kraan wil gebruiken. Afhankelijk van je gebruik en het aantal personen kan je kiezen voor verschillende formaten boilers. Werk je met een afzonderlijk dag- en nachttarief, dan kan je elektrische boilers ook enkel ’s nachts laten opwarmen.


                                            Warmtepomp Boilers

  Ideale oplossing ter vervanging van elektrische boilers. Deze boiler Haalt 75% van zijn energie uit de omgevingslucht. Daardoor bespaar je alvast een mooi prikje op je verbruik sanitair warm water.

  In de meeste gevallen heb je deze boiler op 5 jaar terug verdiend.

  Overige technische kenmerken

  • COP > 2,6
  • Uitstekende thermische isolatie
  • Elektrische weerstand zorgt dat je sanitair warm water hebt, ook bij een panne van de warmtepomp
  • Warmtepompboiler blijft werken tot een buitenluchttemperatuur van -7°C.
  • Geniet van dag/nachttarief dankzij de intelligente regeling van verwarmingstijden
  • Anode tegen corrosie en roest
  • Kan gecombineerd worden met fotovoltaïsche zonnepanelen